Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Standard Tasarısı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2419/tstT3      
Tercüme Tarihi :
İptal Tarihi : 26.09.2013
Hazırlık Grubu : TK25: Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Başlık : Kırmızı Biber (Capsicum anuum L.)-Öğütülmüş (Toz)
Başlık (İng) : Red pepper (Capsicum annuum L.) – Ground (powdered)
Kapsam : Bu standard, öğütülmüş (toz) kırmızı biberleri kapsar.
Kapsam (İng) : This standard , includes ground (powdered) red pepper.
Tadil Edilen : TS 2419 :2001;  
Yararlanılan Kaynak : -
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS EN 14123 :2009;  TS EN ISO 15141-1 :2000;  TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001;  TS EN ISO 7932 :2009;  TS EN ISO 6579 :2005;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Standard Tasarısı (Draft Standard)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-