|
Standard Detayı
|
Standard Tasarısı TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 2419/tstT3
|
|
Tercüme Tarihi :
|
|
İptal Tarihi :
|
26.09.2013 |
Hazırlık Grubu :
|
TK25: Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Başlık :
|
Kırmızı Biber (Capsicum anuum L.)-Öğütülmüş (Toz) |
Başlık (İng) :
|
Red pepper (Capsicum annuum L.) – Ground (powdered) |
Kapsam :
|
Bu standard, öğütülmüş (toz) kırmızı biberleri kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard , includes ground (powdered) red pepper. |
Tadil Edilen :
|
TS 2419 :2001; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN 14123 :2009; TS EN ISO 15141-1 :2000; TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001; TS EN ISO 7932 :2009; TS EN ISO 6579 :2005; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Standard Tasarısı (Draft Standard) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|