|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3627
|
|
Kabul Tarihi :
|
19.03.2003
|
Konfirme Tarihi : |
31.07.2015 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
İşlenmiş patates ürünleri-Kurutulmuş |
Başlık (İng) :
|
Processed Porato Products-Dried |
Kapsam :
|
Bu standard, işlenmiş kurutulmuş patates ürününü kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers processed potato products |
Yerini Aldığı :
|
TS 3627 :1981; |
Tadil Eden :
|
TS 3627/T1 :2022; TS 3627/tst T2 :; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Willard M(1975) Porato flour. In talburt W F, Smith O, Eds, Potato processing 3 RD ed.AVI Publishing, P.563-578. West port conn.Use Kulkarni K.D.Govinden N and Kulkarni D (2002) production and use of raw potato flour in mauritian tradititional foods |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 1222 :2001; TS 1135 ISO 712 :2001; TS 1727 :1974; TS 2104 :1975; TS 12383 :1998; TS 3190 :1995; TS 3522 :1992; TS EN ISO 3696 :1996; TS 6063 ISO 7251 :1996; :; TS 6580 :1989; TS 8330 EN 1185 :1998; TS 11460 :1994; TS ISO 11866-2 :2002; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
9 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|