Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3627      
Kabul Tarihi : 19.03.2003
Konfirme Tarihi : 31.07.2015
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : İşlenmiş patates ürünleri-Kurutulmuş
Başlık (İng) : Processed Porato Products-Dried
Kapsam : Bu standard, işlenmiş kurutulmuş patates ürününü kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers processed potato products
Yerini Aldığı : TS 3627 :1981;  
Tadil Eden : TS 3627/T1 :2022;  TS 3627/tst T2 :;  
Yararlanılan Kaynak : Willard M(1975) Porato flour. In talburt W F, Smith O, Eds, Potato processing 3 RD ed.AVI Publishing, P.563-578. West port conn.Use Kulkarni K.D.Govinden N and Kulkarni D (2002) production and use of raw potato flour in mauritian tradititional foods
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 1222 :2001;  TS 1135 ISO 712 :2001;  TS 1727 :1974;  TS 2104 :1975;  TS 12383 :1998;  TS 3190 :1995;  TS 3522 :1992;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS 6063 ISO 7251 :1996;   :;  TS 6580 :1989;  TS 8330 EN 1185 :1998;  TS 11460 :1994;  TS ISO 11866-2 :2002;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 9
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-