Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 7036      
Kabul Tarihi : 21.05.2018
Hazırlık Grubu : TK9: Sanayi Hizmetleri Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : İş yerleri- Lokantalar için kurallar
Başlık (İng) : Work places- Rules for Restaurants
Kapsam : Bu standard, lokantaların sınıflandırılma, yapısal özellik, işletmecilik ve çalışanlarının özellikleri ile ilgili genel kurallarını kapsar.
Kapsam (İng) : This standard includes the general rules for structural characteristics, management and workers characteristics.
Yerini Aldığı : TS 7036 :2011;  
Yararlanılan Kaynak : [1] 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu, [2] 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, [3] 25709 sayılı Halk Sağlığı Alanında Haşerelere karşı İlaçlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik, [4] 25730 sayılı İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik, [5] 28145 sayılı Gıda Hijyeni Yönetmeliği, [6] 28157 sayılı Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği, [7] 29378 sayılı Bitkisel atık Yağların Kontrolü Yönetmeliği, [8] 29960 sayılı Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği [9] Turizm Tesislerinin Belgelendirilmesine ve Niteliklerine İlişkin Yönetmelik
Uluslararası Karşılıklar : 7036--
ICS Kodu : 03.080.30 Tüketiciler İçin Hizmetler
Atıf Yapılan STD : TS 266 :2005;  TS 8357 :2012;  TS 13027 :2018;  TS 13346 :2015;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 16
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-