Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 8787      
Kabul Tarihi : 18.06.2014
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Pişmaniye
Başlık (İng) : Pismaniye (Special Turkish Sweet)
Kapsam : Bu standard, pişmeniyeyi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to pişmaniye (special Turkish sweet)
Yerini Aldığı : TS 8787 :1991;  
Tadil Eden : TS 8787/T1 :2020;  
Yararlanılan Kaynak : [1] Türk Gıda Kodeksi “Gıda Maddelerindeki Bulaşanların Maksimum Limitleri Hakkında Tebliğ” (Resmi Gazete 17.05.2008 tarih ve 26879 sayılı) Tebliğ No: 2008-26. [2] Türk Gıda Kodeksi “Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği”(Resmi Gazete 30.06.2013 tarih ve 28693 sayılı). [3] Türk Gıda Kodeksi “Gıda İle Temas Eden Plastik Madde ve Malzemeler Tebliği” (Resmi Gazete 17.07.2013 tarih ve 28710 sayılı) Tebliğ No: 2013-34). [4] Türk Gıda Kodeksi “ Buğday Unu Tebliği” (Resmi Gazete 02.04.2013 tarih ve 28606 sayılı) Tebliğ No: 2013-09. [5] Türk Gıda Kodeksi “Etiketleme Yönetmeliği” (Resmi Gazete 09.12.2011 tarih ve 28157 sayılı). [6] Türk Gıda Kodeksi “Şeker Tebliği” (Resmi Gazete 23.08.2006 tarih ve 26268 sayılı) Tebliğ No: 2006-40. [7] Türk Gıda Kodeksi “ Bitki Adı İle Anılan Yemeklik Yağlar Tebliği” (Resmi Gazete 13.10.2001 tarih ve 24552 sayılı) Tebliğ No: 2001-29. [8] Türk Gıda Kodeksi “Tereyağı,Diğer Süt Yağı Esaslı Sürülebilir Ürünler ve Sadeyağ Tebliği” Tebliğ No: 2008-26. [9] Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği (Resmi Gazete 29.12.2011 tarih ve 28157 sayılı)
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.180.10 Şeker ve Şeker Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 2383 :2010;  TS 545 :1967;  TS 2104 :1975;  TS EN ISO 3960 :2010;  TS EN ISO 21572 :2013;  TS ISO 16649-1 :2012;  TS 2590 :2006;  TS 7780 :1990;  TS 2134 :1987;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-