|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1620
|
|
Kabul Tarihi :
|
24.04.2002
|
İptal Tarihi :
|
18.02.2016 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Makarna |
Başlık (İng) :
|
Macaroni |
Kapsam :
|
Bu standard makarnayı kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers macaroni. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1620 :1989; |
Yerine Geçen :
|
TS 1620 :2016; |
Tadil Eden :
|
TS 1620/T1 :2005; TS 1620/T2 :2005; TS 1620/T3 :2014; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Fabriani, G and Lintas, C. 1988 Durum White Chemistry and Technology AACC.INC.ST. Paul MN USA-Kruger, J.E., Matsuo, R.B.. Dick, J.W. 1996. Pasta and Noddle Technology A.A.C. INC.ST.PAUL MN.USA-Hoseney, R.C. 1990 Principles of Cereal Science and Technology. A.A.C.C. INC.ST.PAUL M.N.USA |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 5804 :1988; TS 2104 :1975; TS 6156 :1988; TS 545 :1967; TS 1510 :1974; TS 11873 :1995; TS ISO 7698 :1996; TS 6063 ISO 7251 :1996; TS EN ISO 3696 :1996; TS 1511 ISO 2171 :2000; TS 1135 ISO 712 :2001; TS 2974 :2001; TS EN 12824 :2002; TS 2284 :2009; TS 545 :1967; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
14 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|