Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 6187      
Kabul Tarihi : 6.12.1988
Konfirme Tarihi : 21.06.2022
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Meyve ve sebze mamulleri-Benzoik asit tayini (benzoik asit miktarı litre veya kilogramda 200 mg' dan daha çok olan) moleküler absorpsiyon spektrometrik metot
Başlık (İng) : Fruit and Vegetable Products-Determination of Benzoic Acid Content (Benzoic Acid Contents Greater Than 200 mg Per Litre or Kilogram)-Molecular Absorption Spectrometric Method
Kapsam : Bu standard, meyve ve sebze mamullerinde moleküler absorpsiyon spektrometre ile benzoik asit tayini metodunu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard the method consists in extracting the acid from an acidified test portion using diethyl ether, nitrating followed by reduction and mohler's reaction modified with hydroxylaminehydrochloride, measuring the absorbance of the red complex obtained with a suitable spectrometer. For determining lower concentrations, see ISO
Yararlanılan Kaynak : ISO 6560:1983
Uluslararası Karşılıklar : ISO 6560 -EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 6560
ICS Kodu : 67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel)
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 2104 :1975;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-