Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 6571      
Tercüme Tarihi : 13.01.2011
Kabul Tarihi : 19.01.2010
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Baharatlar, çeşniler ve tıbbi bitkiler - Uçucu yağ muhtevasının tayini (hidrodistilasyon yöntemi)
Başlık (İng) : Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method)
Kapsam : Bu standard, baharatlar, çeşniler ve tıbbi bitkilerdeki uçucu yağ muhtevasının tayin yöntemini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a method for the determination of the volatile oil content of spices, condiments and herbs.
Yerini Aldığı : TS 8882 :1991;  
Tadil Eden : TS EN ISO 6571/A1 :2018;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 6571:2009
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 6571-EQV; ISO 6571-EQV; NF V32-200-EQV; DIN EN ISO 6571-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 6571
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS 2134 :1987 ((ISO 939));;  TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110) :1990 ((ISO 2825));;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 12
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-