|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 6571
|
|
Tercüme Tarihi :
|
13.01.2011
|
Kabul Tarihi :
|
19.01.2010
|
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Baharatlar, çeşniler ve tıbbi bitkiler - Uçucu yağ muhtevasının tayini (hidrodistilasyon yöntemi) |
Başlık (İng) :
|
Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) |
Kapsam :
|
Bu standard, baharatlar, çeşniler ve tıbbi bitkilerdeki uçucu yağ muhtevasının tayin yöntemini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method for the determination of the volatile oil content of spices,
condiments and herbs. |
Yerini Aldığı :
|
TS 8882 :1991; |
Tadil Eden :
|
TS EN ISO 6571/A1 :2018; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 6571:2009 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 6571-EQV; ISO 6571-EQV; NF V32-200-EQV; DIN EN ISO 6571-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 6571 |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2134 :1987 ((ISO 939));; TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110) :1990 ((ISO 2825));; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|