|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 7440/T2
|
|
Kabul Tarihi :
|
22.03.2011
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Et suyu ürünleri |
Başlık (İng) :
|
Meat broth products |
Kapsam :
|
Bu standard, et suyu ürünlerini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard, covers meat broth products. |
Tadil Edilen :
|
TS 7440 :2002; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS ISO 4831 :2010; TS EN ISO 7932 :2009; TS EN ISO 6579 :2005; TS EN ISO 7937 :2004; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
2 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|