|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ENV 12014-3
|
|
Kabul Tarihi :
|
16.04.2001
|
İptal Tarihi :
|
9.03.2006 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Gıda maddeleri- Nitrat ve/veya nitrit muhtevası tayini- Bölüm 3: Et ürünlerinin nitrat ve nitrit muhtevasının, nitratın nitrite enzimatik indirgenmesinden sonra spektrometrik tayini |
Başlık (İng) :
|
Foodstuffs- Determination of nitrate and/or nitrite content- Part 3: Spectrometric determination of nitrate and nitrite content of meat products after enzymatic reduction of nitrate to nitrite. |
Kapsam :
|
Bu standard, et ürünlerinde nitrat ve nitrit muhtevasının tayini için spektrometrik bir metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies spectrometric method for the determination. |
Yerine Geçen :
|
TS EN 12014-3 :2006; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ENV 12014-3:1998 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ENV 12014-3:1998 EQV--; NF V03-010-3 NF ENV 12014-3 EQV--; DIN V ENV 12014-3 EQV DD ENV 12014-3 EQV BSI--; ENV 12014-3:1998-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ENV 12014-3:1998 |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS ENV 12014-3 :2001 (EN 12014-1 (TS EN 12014-1), EN ISO 3696 (TS EN ISO 3696));; |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
0 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|