|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 2409
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.11.1986
|
İptal Tarihi :
|
4.11.1997 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Tavuk-Gövde eti (karkas) |
Başlık (İng) :
|
Chicken-Carcasses |
Kapsam :
|
Bu standard, taze (dondurulmamış) ve dondurulmuş tavuk gövde etlerini kapsar. Parça halindeki tavuk etleri ile kızarmış, pişirilmiş ve bunun gibi herhangi bir işleme tabi tutulmuş tavuk gövde etlerini, iç organlarını kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to fresh and frozen chicken carcasses.It does not apply to dissected, fried, cooked and other kind of processed chicken carcasses and also chicken offals. |
ICS Kodu :
|
67.120.20 Tavukçuluk ve Yumurtalar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2409 :1986 (TS 2756);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|