|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 3632-2
|
|
Kabul Tarihi :
|
12.04.2021
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Baharat - Safran (Crocus sativus linnaeus) - Bölüm 2: Deney yöntemleri |
Başlık (İng) :
|
Spices - Saffron (Crocus sativus L.) - Part 2: Test methods |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
This part of ISO 3632 specifies test methods for dried saffron obtained from the Crocus sativus L. flower.
It is applicable to saffron:
a) filaments and cut filaments;
b) powder. |
Yerini Aldığı :
|
TSE ISO/TS 3632-2 :2010; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 3632-2:2010 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 3632-2-EQV |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Renkli |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
45 |
Fiyatı :
|
84,00 EURO (3.511,20 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) |
- |
|