Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2211      
Kabul Tarihi : 8.04.1976
İptal Tarihi : 12.04.2021
Konfirme Tarihi : 21.12.2005
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Çekirdek kakao-Rutubet miktarı tayini (etüvde kurutma yöntemi)
Başlık (İng) : Cocoa Beans-Determination of Moisture Content (Routine Method)
Kapsam : Bu standard, çekirdek kakaolarda rutubet miktarının tayininde uygulanan, etüvde kurutma yöntemine dairdir.
Kapsam (İng) : This standard applies to a method (hot air drying oven) for determination of moisture content of cacoa beans.
Yerine Geçen : TS ISO 2451 :2021;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 2291:1972
Uluslararası Karşılıklar : ISO 2291(1972)--; ISO 2291:1972 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 2291:1972 EQV
ICS Kodu : 67.140.30 Kakao
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 4
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-