|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 2211
|
|
Kabul Tarihi :
|
9.04.1976
|
İptal Tarihi :
|
12.04.2021 |
Konfirme Tarihi : |
21.12.2005 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Çekirdek kakao-Rutubet miktarı tayini (etüvde kurutma yöntemi) |
Başlık (İng) :
|
Cocoa Beans-Determination of Moisture Content (Routine Method) |
Kapsam :
|
Bu standard, çekirdek kakaolarda rutubet miktarının tayininde uygulanan, etüvde kurutma yöntemine dairdir. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to a method (hot air drying oven) for determination of moisture content of cacoa beans. |
Yerine Geçen :
|
TS ISO 2451 :2021; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 2291:1972 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 2291(1972)--; ISO 2291:1972 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 2291:1972 EQV |
ICS Kodu :
|
67.140.30 Kakao |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
4 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) |
- |
|