Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 661      
Tercüme Tarihi : 28.01.2015
Kabul Tarihi : 9.03.2006
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Hayvansal ve bitkisel yağlar-Analiz numunesinin hazırlanması (ISO 661:2003)
Başlık (İng) : Animal and vegetable fats and oils - Preparation of test sample (ISO 661:2003)
Kapsam : Bu standard, hayvansal ve bitkisel yağların lâboratuvar numunesinden, analiz numunesi hazırlanması işlemini kapsar. Tereyağı, margarin, mayonez v.b emülsiyon halindeki yağlardan analiz numunesi hazırlanması işlemini kapsamaz.
Kapsam (İng) : This International Standard specifies procedures for the preparation of a test sample from a laboratory sample of animal or vegetable fats and oils for the purpose of analysis.The method is not applicable to emulsified fats such as butter, margarine or mayonnaise.
Yerini Aldığı : TS 1606 EN ISO 661 :1998;  
Tadil Eden : TS EN ISO 661/AC :2007;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 661:2005
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 661-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 661
ICS Kodu : 67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 12
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-