|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 661
|
|
Tercüme Tarihi :
|
28.01.2015
|
Kabul Tarihi :
|
9.03.2006
|
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Hayvansal ve bitkisel yağlar-Analiz numunesinin hazırlanması (ISO 661:2003) |
Başlık (İng) :
|
Animal and vegetable fats and oils - Preparation of test sample (ISO 661:2003) |
Kapsam :
|
Bu standard, hayvansal ve bitkisel yağların lâboratuvar numunesinden, analiz numunesi hazırlanması işlemini kapsar.
Tereyağı, margarin, mayonez v.b emülsiyon halindeki yağlardan analiz numunesi hazırlanması işlemini kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This International Standard specifies procedures for the preparation of a test sample from a laboratory sample
of animal or vegetable fats and oils for the purpose of analysis.The method is not applicable to emulsified fats such as butter, margarine or mayonnaise. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1606 EN ISO 661 :1998; |
Tadil Eden :
|
TS EN ISO 661/AC :2007; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 661:2005 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 661-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 661 |
ICS Kodu :
|
67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|