Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 4018      
Kabul Tarihi : 5.07.1983
İptal Tarihi : 29.04.2002
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Hindi eti
Başlık (İng) : Turkey Meat
Kapsam : Bu standard, parçalanmamış bütün, dondurulmamış(taze) veya dondurulmuş hindi etlerini kapsar. Bütün olmayan, parçalanmış hindi etleri ile ayrı satılan yenilebilir iç organları kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard applies to turkey meat as whole carcass (not dissected), chilled and frozen forms. It does not apply to dissected turkey carcass pieces and edible offals of turkeys.
Yerine Geçen : TS 4018 :2002;  
Yararlanılan Kaynak : Türk StandardıTs 2409, Tavuk Eti, Hale M., the Turkey Stackman-England, Heltwell R., Turkey ferming England, Limtim W.J.Turkey Preduction-England, Limtim W.J.Turkey Preduction-England, Baysal B., Hindicilik-Ankara
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 4018 :1983 (TS 2756);;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 7
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-