|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4018
|
|
Kabul Tarihi :
|
5.07.1983
|
İptal Tarihi :
|
29.04.2002 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Hindi eti |
Başlık (İng) :
|
Turkey Meat |
Kapsam :
|
Bu standard, parçalanmamış bütün, dondurulmamış(taze) veya dondurulmuş hindi etlerini kapsar. Bütün olmayan, parçalanmış hindi etleri ile ayrı satılan yenilebilir iç organları kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to turkey meat as whole carcass (not dissected), chilled and frozen forms. It does not apply to dissected turkey carcass pieces and edible offals of turkeys. |
Yerine Geçen :
|
TS 4018 :2002; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Türk StandardıTs 2409, Tavuk Eti, Hale M., the Turkey Stackman-England, Heltwell R., Turkey ferming England, Limtim W.J.Turkey Preduction-England, Limtim W.J.Turkey Preduction-England, Baysal B., Hindicilik-Ankara |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 4018 :1983 (TS 2756);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|