|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 13302
|
|
Kabul Tarihi :
|
27.08.2015
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Duyusal analizler-Gıda ürünlerinin ambalajlama ile tadındaki değişimlerin tespiti için yöntemler |
Başlık (İng) :
|
Sensory analysis - Methods for assessing modifications to the flavour of foodstuffs due to packaging |
Kapsam :
|
Bu uluslararası standard gıda ürünleri veya türevlerinin ambalajlama ile etkilenen duyusal özelliklerindeki değişikliklerin tespitine dair yöntemleri tarif etmektedir. |
Kapsam (İng) :
|
This International Standard describes methods for assessing the changes caused by packaging to the sensory attributes of foodstuffs or their simulants. |
Yerini Aldığı :
|
TS 12832 :2002; TS 12832 :2003; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 13302:2003 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 13302-EQV |
ICS Kodu :
|
67.240 Duyusal Analizler |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
36 |
Fiyatı :
|
80,00 EURO (2.773,58 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|