Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 13302      
Kabul Tarihi : 27.08.2015
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Duyusal analizler-Gıda ürünlerinin ambalajlama ile tadındaki değişimlerin tespiti için yöntemler
Başlık (İng) : Sensory analysis - Methods for assessing modifications to the flavour of foodstuffs due to packaging
Kapsam : Bu uluslararası standard gıda ürünleri veya türevlerinin ambalajlama ile etkilenen duyusal özelliklerindeki değişikliklerin tespitine dair yöntemleri tarif etmektedir.
Kapsam (İng) : This International Standard describes methods for assessing the changes caused by packaging to the sensory attributes of foodstuffs or their simulants.
Yerini Aldığı : TS 12832 :2002;  TS 12832 :2003;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 13302:2003
Uluslararası Karşılıklar : ISO 13302-EQV
ICS Kodu : 67.240 Duyusal Analizler
Cen/Cenelec : ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 36
Fiyatı : 80,00 EURO  (2.773,58 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-