|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 2134
|
|
Kabul Tarihi :
|
10.11.1987
|
İptal Tarihi :
|
30.09.2021 |
Konfirme Tarihi : |
19.06.2008 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Baharat-Rutubet miktarı tayini |
Başlık (İng) :
|
Spices and Condiments-Determination of Moisture Content |
Kapsam :
|
Bu standard, baharatta rutubet miktarı tayinine ait bir metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to a method for determination of moisture content of spices and condiments. |
Yerine Geçen :
|
TS ISO 939 :2021; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 939:1980 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 939 (1980)--; ISO 939:1980 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 939:1980 EQV |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990; TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110) :1990; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|