Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2134      
Kabul Tarihi : 10.11.1987
İptal Tarihi : 30.09.2021
Konfirme Tarihi : 19.06.2008
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Baharat-Rutubet miktarı tayini
Başlık (İng) : Spices and Condiments-Determination of Moisture Content
Kapsam : Bu standard, baharatta rutubet miktarı tayinine ait bir metodu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to a method for determination of moisture content of spices and condiments.
Yerine Geçen : TS ISO 939 :2021;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 939:1980
Uluslararası Karşılıklar : ISO 939 (1980)--; ISO 939:1980 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 939:1980 EQV
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990;  TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110) :1990;  
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 7
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-