|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 8442-2
|
|
Tercüme Tarihi :
|
19.01.2006
|
Kabul Tarihi :
|
16.04.1999
|
Hazırlık Grubu :
|
Metalurji İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda maddeleri ile temas eden malzemeler ve takımlar - Çatal-Kaşık-Bıçak ve sofra takımlar - Bölüm 2: Paslanmaz çelik ve gümüş kaplı çatal-Bıçak takımı için özellikler |
Başlık (İng) :
|
Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 2: Requirements for stainless steel and silver - plated cutlery |
Kapsam :
|
Bu standard, sofra, çatal-bıçak takımı (bıçaklar, çatallar, kaşıklar, servis takımları, kepçeler, çocuklar için çatal-bıçak takımı ve diğer servis parçaları) için malzeme, performans özellikleri ve deney metotlarını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies materials and performance requirements and test methods for table cutlery (knives, forks, spoons, carving sets, ladles, children's cutlery and other serving pieces). |
Yerini Aldığı :
|
TS 3146 :1978; TS EN ISO 8442-2 :1999; |
Tadil Eden :
|
TS EN ISO 8442-2/AC :2006; TS EN ISO 8442-2/AC :2006; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 8442-2:1997+AC:1999 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 8442-2:1997+AC-EQV; DIN EN ISO 8442-2 -EQV; BS EN ISO 8442-2 -EQV; NF D29-011-2,NF EN ISO 8442-2-EQV; ISO 8442-2-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 8442-2:1997+AC |
ICS Kodu :
|
97.040.60 Pişirme, Kesme ve Hamur Açma Ekipmanları; 67.250 Gıdalarla Temas Eden Malzeme ve Eşyalar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1542 EN ISO 1463 :2000; TS 3181 EN ISO 3497 :2004; TS 11198 EN ISO 3543 :2002; : (ISO 4481);; TS 140 EN ISO 6508-1 :2000; TS 3179 EN ISO 2177 :2005; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
19 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|