Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 8442-2      
Tercüme Tarihi : 19.01.2006
Kabul Tarihi : 16.04.1999
Hazırlık Grubu : Metalurji İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gıda maddeleri ile temas eden malzemeler ve takımlar - Çatal-Kaşık-Bıçak ve sofra takımlar - Bölüm 2: Paslanmaz çelik ve gümüş kaplı çatal-Bıçak takımı için özellikler
Başlık (İng) : Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 2: Requirements for stainless steel and silver - plated cutlery
Kapsam : Bu standard, sofra, çatal-bıçak takımı (bıçaklar, çatallar, kaşıklar, servis takımları, kepçeler, çocuklar için çatal-bıçak takımı ve diğer servis parçaları) için malzeme, performans özellikleri ve deney metotlarını kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies materials and performance requirements and test methods for table cutlery (knives, forks, spoons, carving sets, ladles, children's cutlery and other serving pieces).
Yerini Aldığı : TS 3146 :1978;  TS EN ISO 8442-2 :1999;  
Tadil Eden : TS EN ISO 8442-2/AC :2006;  TS EN ISO 8442-2/AC :2006;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 8442-2:1997+AC:1999
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 8442-2:1997+AC-EQV; DIN EN ISO 8442-2 -EQV; BS EN ISO 8442-2 -EQV; NF D29-011-2,NF EN ISO 8442-2-EQV; ISO 8442-2-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 8442-2:1997+AC
ICS Kodu : 97.040.60 Pişirme, Kesme ve Hamur Açma Ekipmanları; 67.250 Gıdalarla Temas Eden Malzeme ve Eşyalar
Atıf Yapılan STD : TS 1542 EN ISO 1463 :2000;  TS 3181 EN ISO 3497 :2004;  TS 11198 EN ISO 3543 :2002;   : (ISO 4481);;  TS 140 EN ISO 6508-1 :2000;  TS 3179 EN ISO 2177 :2005;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 19
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-