Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3631      
Kabul Tarihi : 21.04.2003
İptal Tarihi : 27.12.2012
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Vişne suyu
Başlık (İng) : Sourcherry Juice
Kapsam : Bu standard, vişne suyunu kapsar
Kapsam (İng) : This standard covers sourcherry juice
Yerini Aldığı : TS 3631 :1997;  
Yerine Geçen : TS 3631 :2012;  TS 3684 :2013;  
Yararlanılan Kaynak : ANONYMOUS, 1989.Methods of Biochemical Analysis and Food Analysis (Citric Acid: 139076).Boehringer Mannheim GmbH. Sandhofer Strasse 116, 6800 Mannheim 31 Germany* ARTIK, N. ve VELİOĞLU, S. 1992 Meyve Suyunun Kimyasal Bileşimi, İşleme ve Depolama Sırasında Değişmesi. Meyve Suyu Endüstrisinde Kalite Kontrol. Gıda Araştırma Fonu Yayın No. 1 Ankara* CEMEROĞLU, B. 1982 Meyve Suyu Üretim Teknolojisi Teknik Basım Sanayi Matbası Ankara* CEMEROĞLU, B. 1992 Meyve ve Sebze İşleme Endüstrisinde Temel Analiz
ICS Kodu : 67.160.20 Alkolsüz İçecekler
Atıf Yapılan STD : TS 266 :1997;  TS 545 :1967;  TS 793 :1981;  TS 861 :2007;  TS 1125 ISO 750 :2002;  TS 1128 ISO 763 :2000;  TS EN 1133 :1996;  TS EN 1136 :1996;  TS EN 1137 :1996;  TS EN 1141 :1996;  TS 1594 ISO 2448 :2001;  TS 2104 :1975;  TS 2600 :1991;  TS 2664 :1990;  TS 4080 :1992;  TS 4890 :1986;  TS 6065 ISO 2447 :2001;  TS 6178 ISO 7466 :2002;  TS 6182 :1988;  TS 6473 :1989;  TS 6474 :1989;  TS 6580 :1989;  TS 7703 ISO 4833 :1996;  TS 7573 :1989;  TS 7725 ISO 4831 :1996;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 12
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-