|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3631
|
|
Kabul Tarihi :
|
21.04.2003
|
İptal Tarihi :
|
27.12.2012 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Vişne suyu |
Başlık (İng) :
|
Sourcherry Juice |
Kapsam :
|
Bu standard, vişne suyunu kapsar |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers sourcherry juice |
Yerini Aldığı :
|
TS 3631 :1997; |
Yerine Geçen :
|
TS 3631 :2012; TS 3684 :2013; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ANONYMOUS, 1989.Methods of Biochemical Analysis and Food Analysis (Citric Acid: 139076).Boehringer Mannheim GmbH. Sandhofer Strasse 116, 6800 Mannheim 31 Germany* ARTIK, N. ve VELİOĞLU, S. 1992 Meyve Suyunun Kimyasal Bileşimi, İşleme ve Depolama Sırasında Değişmesi. Meyve Suyu Endüstrisinde Kalite Kontrol. Gıda Araştırma Fonu Yayın No. 1 Ankara* CEMEROĞLU, B. 1982 Meyve Suyu Üretim Teknolojisi Teknik Basım Sanayi Matbası Ankara* CEMEROĞLU, B. 1992 Meyve ve Sebze İşleme Endüstrisinde Temel Analiz |
ICS Kodu :
|
67.160.20 Alkolsüz İçecekler |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 266 :1997; TS 545 :1967; TS 793 :1981; TS 861 :2007; TS 1125 ISO 750 :2002; TS 1128 ISO 763 :2000; TS EN 1133 :1996; TS EN 1136 :1996; TS EN 1137 :1996; TS EN 1141 :1996; TS 1594 ISO 2448 :2001; TS 2104 :1975; TS 2600 :1991; TS 2664 :1990; TS 4080 :1992; TS 4890 :1986; TS 6065 ISO 2447 :2001; TS 6178 ISO 7466 :2002; TS 6182 :1988; TS 6473 :1989; TS 6474 :1989; TS 6580 :1989; TS 7703 ISO 4833 :1996; TS 7573 :1989; TS 7725 ISO 4831 :1996; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|