Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 4265      
Kabul Tarihi : 25.04.2013
Hazırlık Grubu : TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Dondurma-Süt esaslı
Başlık (İng) : Ice-Cream-Dairy
Kapsam : Bu standard, süt esaslı dondurmayı kapsar. Yenilebilir buzlu mamulleri, diyet amaçlı enerjisi azaltılmış ve diyabetik (şeker ihtiva etmeyen) dondurmalar ile Maraş dondurmasını kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard specifies milk based ice cream. It does not specify edible ice products, reduced calorie and diabatic (sugar free) ice creams and Maraş ice cream.
Yerini Aldığı : TS 4265 :1992;  TS 4265/T1 :1993;  
Tadil Eden : TS 4265/T1 :2021;  
Yararlanılan Kaynak : - Tarım ve Köyişleri Gıda ve Tarım Hayvancılık BakanlığıBakanlığı, Türk Gıda Kodeksi. 16.12.1997 tarih ve 23172 sayılı Resmi Gazete. - Gıda ve Tarım Hayvancılık BakanlığıTarım ve Köyişleri Bakanlığı, Dondurma Tebliği (2004/45). 13.01.2005 tarih ve 25699 sayılı Resmi Gazete. - Gıda ve Tarım Hayvancılık Bakanlığı Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği 29.12.2011 Resmi Gazete. - Gıda ve Tarım Hayvancılık BakanlığıTarım ve Köyişleri Bakanlığı,Yenilebilir Buzlu Ürünler Tebliği (2008/25). 17.05.2008 tarih ve 26879 sayılı Resmi Gazete.
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 3696 :1996;  TS 545 :1967;  TS 1331 :1995;  TS 2104 :1975;  TS EN ISO 2450 :2010;  TS ISO 3728 :2010;  TS ISO 21528-2 :2012;  TS EN ISO 11290-1 :1997;  TS EN ISO 707 :2009;  TS 8907 ISO 6785 :2003;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 6
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-