Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 11866-1      
Kabul Tarihi : 23.10.2015
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Süt ve süt ürünleri- Muhtemel escherichia coli sayımı- Bölüm 1: 4-4- Metilumbelliferil b-D- Glukuronit (MUG) kullanılan en muhtemel sayı tekniği
Başlık (İng) : Milk and milk products- Enumeration of presumptive Escherichia Coli Part 1: Most probable number technique using 4-methylumbelliferyl-β-D-glucuronide (MUG)
Kapsam : Bu standard; MUG'lu sıvı ortam kullanılan kültür tekniği ile muhtemel Escherichia coli ve muhtemel koliformların sayımı için bileşik bir yöntemi kapsar. 30 °C'da inkübasyondan sonra muhtemel Escherichia coli ve/veya koliformların garmda veya mililitrede en muhtemel sayım tekniğine dairdir.
Kapsam (İng) : This part of ISO 11866,IDF 170 specifies a combined method for the enumeration of presumptive Escherichia coli and of presumptive coliforms by means of a culture technique involving a liquid medium with MUG, and calculation of the number of presumptive Escherichia coli and/or coliforms per gram or per millilitre by the most probable number (MPN) technique after incubation at 30 °C.
Yerini Aldığı : TS ISO 11866-2 :2002;  TS ISO 11866-1 :2002;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 11866-1:2005
Uluslararası Karşılıklar : ISO 11866-1-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 11866-1
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi ; 67.100.01 Süt ve Süt Ürünleri (Genel)
Cen/Cenelec : ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 18
Fiyatı : 52,00 EURO  (1.802,82 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-