Standard Arama
Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri
|<
<<
>>
>|
TÜRK STANDARDI
TS No :
TS 12720
Kabul Tarihi :
18.02.2016
Konfirme Tarihi :
14.11.2023
Hazırlık Grubu :
TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu :
U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık :
Nar ekşisi
Başlık (İng) :
Traditional sour pomegranate concentate
Kapsam :
Bu standard nar ekşisini kapsar.
Kapsam (İng) :
This standard specifies to traditional pomegranate concentate.
Yerini Aldığı :
TS 12720
:2001;
TS 12720/T1
:2003;
TS 12720/T2
:2012;
TS 12720/T3
:2014;
Tadil Eden :
TS 12720/T1
:2017;
Yararlanılan Kaynak :
- Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği, 29.12.2011-28157 - Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği, 30.06.2013-28693 -
ICS Kodu :
67.080.10 Meyveler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD :
TS 545
:1967;
TS 1125 ISO 750
:2002;
TS EN 1140
:1996;
TS 1466
:2008;
TS 1728 ISO 1842
:2001;
TS 2104
:1975;
TS 3631
:2012;
TS 3734
:2013;
TS ISO 3696/T1 (Numara tadili: TS EN ISO 3696)
:1997;
TS 4890
:1986;
TS 6178 ISO 7466
:2002;
TS EN ISO 6579
:2005;
TS 11359
:1994;
TS 13568
:2013;
TS ISO 21527-2
:2014;
Cen/Cenelec :
-
Dili :
tr
Renk Durumu :
Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu :
Yürürlükte
Sayfa Sayısı :
9
Fiyatı :
150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)
-