|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 13699
|
|
Kabul Tarihi :
|
29.04.2016
|
İptal Tarihi :
|
4.03.2024 |
Hazırlık Grubu :
|
TK27: Yangın Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
W (Yeni İptal Edilen Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Mutfakta kullanılan pişirme ekipmanları ve davlumbazlar için yangın söndürme sistemleri |
Başlık (İng) :
|
Fire extinguishing systems for cooking equipments and hoods used in kitchen |
Kapsam :
|
Bu standard bina içinde veya dışında Mutfak Pişirme Cihazları ve Davlumbaz Yangın Söndürme Sistemlerinin uygulanmasıyla ilgili kılavuzluk bilgilerini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This covers guidance related to the application of indoor and outdoor cooking area appliances and cowl fire protection systems. |
Yerini Aldığı :
|
TSE K 110 :2012; |
Yerine Geçen :
|
TS EN 17446 :2021; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ANSI/UL300 Standard for Safety for Fire Testing of Fire Extinguishing Systems for Protection of Commercial Cooking Equipment, LPS 1223 Requirements and Testing Procedures fort he LPCB Certification and Listing of Fixed Fire Extinguishing Systems for Catering Equipment |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
13.220.20 Yangından Korunma |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN 3-8 :2011; TS 862-7 EN 3-7+A1 :2010; TS EN 1866-1 :2011; TS EN 10217-7 :2014; TS EN 13322-2 :2006; TS EN ISO 9809-1 :2011; TS EN ISO 10297 :2014; : (Sıvı kimyevi söndürme sistemleri standardı);; : (Ticari pişirme ekipmanlarının korunması için yangın söndürme sistemlerinin yangın testleri standardı);; : (Basınçlı ekipmanlar yönetmeliği);; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
29 |
Fiyatı :
|
280,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|