|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 5665
|
|
Kabul Tarihi :
|
29.03.1988
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Sebze mamulleri-Klorür tayini |
Başlık (İng) :
|
Vegetable Products-Determination of Chloride Content |
Kapsam :
|
Bu standard, tabii antosiyanın pigmentleri ihtiva eden ve etmeyen sebze mamullerinde klorür tayinine ait metotları kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard method consists in precipitating chloride by addition of an excess of a standard volumetric silver nitrate solution and titrimeting this excess with a standard volumetric potassium thiocyanate solution. |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 3634:1979 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 3634-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 3634 |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|