|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 12014-1
|
|
Kabul Tarihi :
|
23.01.2001
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda maddeleri - Nitrat ve/veya nitrit muhtevası tayini - Bölüm 1: Genel kurallar |
Başlık (İng) :
|
Foodstuffs-Determination of nitrate and/or nitrite content-Part 1:General considerations |
Kapsam :
|
Bu standard, EN 12014-2, ENV 12014-3, ENV 12014-4, EN 12014-5 ve EN 12014-7'de verilen nitrat/ nitrit muhtevası tayini metotları için genel kuralları kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This European Standard provides a summary of each scope and principle and describes general considerations for the applicability of the following parts of EN 12014 |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 12014-1:1997+A1:1999 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 12014-1:1997+A1:1999-EQV; BS EN 12014-1 EQV--; NF V03-010-1 EQV (AFNOR)--; DIN EN 12014 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN 12014-1:1997+A1:1999 |
ICS Kodu :
|
67.040 Gıda Ürünleri (Genel) |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN 12014-1 :2001 (EN 12014-2 (TS EN 12014-2), ENV 12014-3, ENV 12014-4, EN 12014-5 (TS EN 12014-5), EN 12014-7));; |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
216,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|