Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN 12396-1      
Kabul Tarihi : 11.05.2001
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Yağsız gıdalar- Ditiyokarbamat ve tiuram disülfür kalıntılarının tayini- Bölüm 1: Spektrometrik metot
Başlık (İng) : Non-fatty foods - Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues Part 1: Spectrometric method
Kapsam : Bu standard, belirtilen şartlarda karbondisülfür veren ditiyokarbamatların ve tiuram disülfürlerin kalıntılarının tayini için spektrometrik bir metodu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a spectrometric method for the determination of residues of dithiocarbamates and tiuram disulfides which release carbon disilfüde the described conditions.
Yararlanılan Kaynak : EN 12396-1:1998
Uluslararası Karşılıklar : EN 12396-1:1998--; BS EN 12396-1 EQV--; NF V03-091-1 NF EN 12396-1 EQV--; DIN EN 12396-1 EQV--; EN 12396-1:1998--
Tercüme Edildiği STD : EN 12396-1:1998
ICS Kodu : 67.050 Gıda Ürünleri İçin Genel Deney Metodları ve Analizleri *Duyusal Analizler, bkz. 67.240
Atıf Yapılan STD : TS EN 12396-1 :2001 (ISO 1750 (TS 3679), EN 12933-1 (TS EN 12393-1), EN 12393-2 (TS EN 12393-3));;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 11
Fiyatı : 266,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-