|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 12396-1
|
|
Kabul Tarihi :
|
11.05.2001
|
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Yağsız gıdalar- Ditiyokarbamat ve tiuram disülfür kalıntılarının tayini- Bölüm 1: Spektrometrik metot |
Başlık (İng) :
|
Non-fatty foods - Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues Part 1: Spectrometric method |
Kapsam :
|
Bu standard, belirtilen şartlarda karbondisülfür veren ditiyokarbamatların ve tiuram disülfürlerin kalıntılarının tayini için spektrometrik bir metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a spectrometric method for the determination of residues of dithiocarbamates and tiuram disulfides which release carbon disilfüde the described conditions. |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 12396-1:1998 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 12396-1:1998--; BS EN 12396-1 EQV--; NF V03-091-1 NF EN 12396-1 EQV--; DIN EN 12396-1 EQV--; EN 12396-1:1998-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN 12396-1:1998 |
ICS Kodu :
|
67.050 Gıda Ürünleri İçin Genel Deney Metodları ve Analizleri
*Duyusal Analizler, bkz. 67.240 |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN 12396-1 :2001 (ISO 1750 (TS 3679), EN 12933-1 (TS EN 12393-1), EN 12393-2 (TS EN 12393-3));; |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
266,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|