|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 6419
|
|
Kabul Tarihi :
|
24.01.1989
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Levrek balığı |
Başlık (İng) :
|
Sea Bass |
Kapsam :
|
Bu standard, canlı, taze ve dondurularak pazarlanan levrekleri kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to sea bass to be supplied to the market as fresh and frozen forms. |
Yararlanılan Kaynak :
|
Atay,D.1985 Deniz Balıkları ve Üretim Tekniği AÜ.Ziraat Fakültesi Yay.943 Ders Kitabı 268,Ankara, Fredd,A.198 Sea Bass (Dicenürarchüs Labrax) and Gilltead seat Bream (Sparing Aurata),Training Course İn Aguaculture At Policoro Slastenenko,E.1955-1956 Karadeniz Havzası Balıkları E.B.K. Umum Müd.Yay.İstanbul, OECD 1961, Sanitary Regulation for... |
ICS Kodu :
|
67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2756 :1977; TS 3871 :1982; TS 3908 :1983; TS 4543 :1985; TS 4542 :1985; TS 4620 :1985; TS 4621 :1985; TS 4641 :1985; TS 4869 :1986; TS 4622 :1985; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|