Standard Arama
Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri
|<
<<
>>
>|
TÜRK STANDARDI
TS No :
TS 978
Kabul Tarihi :
18.04.2016
Hazırlık Grubu :
TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu :
U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık :
Kavurma
Başlık (İng) :
Kavurma
Kapsam :
Bu standard, kavurmayı kapsar
Kapsam (İng) :
This standard covers kavurma.
Yerini Aldığı :
TS 978
:2002;
TS 978/T1
:2008;
TS 978/T2
:2012;
Tadil Eden :
TS 978/T1
:2023;
Yararlanılan Kaynak :
Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği 29.12.2011-28157 ? Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği 29.12.2011-28157 ? Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği, Tebliğ No: 2012/74
Uluslararası Karşılıklar :
---
ICS Kodu :
67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD :
TS 545
:1967;
TS 546
:1967;
TS 13511
:2012;
TS 1743 ISO 1442
:2001;
TS 1744
:1974;
TS 1747-1 ISO 1841-1
:1999;
TS 2104
:1975;
TS 3135 ISO 3100-1
:1998;
TS 3136 ISO 2917
:2002;
TS EN ISO 6579
:2005;
TS EN ISO 3696
:1996;
TS EN ISO 3960
:2010;
TS 8962
:1991;
TS EN ISO 11290-1
:1997;
TS 6236 ISO 3496
:1997;
TS 12191
:1997;
TS 3606
:2008;
Cen/Cenelec :
-
Dili :
tr
Renk Durumu :
Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu :
Yürürlükte
Sayfa Sayısı :
10
Fiyatı :
150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)
-