Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 978      
Kabul Tarihi : 18.04.2016
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Kavurma
Başlık (İng) : Kavurma
Kapsam : Bu standard, kavurmayı kapsar
Kapsam (İng) : This standard covers kavurma.
Yerini Aldığı : TS 978 :2002;  TS 978/T1 :2008;  TS 978/T2 :2012;  
Tadil Eden : TS 978/T1 :2023;  
Yararlanılan Kaynak : Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği 29.12.2011-28157 ? Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği 29.12.2011-28157 ? Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği, Tebliğ No: 2012/74
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 546 :1967;  TS 13511 :2012;  TS 1743 ISO 1442 :2001;  TS 1744 :1974;  TS 1747-1 ISO 1841-1 :1999;  TS 2104 :1975;  TS 3135 ISO 3100-1 :1998;  TS 3136 ISO 2917 :2002;  TS EN ISO 6579 :2005;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS EN ISO 3960 :2010;  TS 8962 :1991;  TS EN ISO 11290-1 :1997;  TS 6236 ISO 3496 :1997;  TS 12191 :1997;  TS 3606 :2008;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-