|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4681
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.02.2016
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Mısır İrmiği |
Başlık (İng) :
|
Corn Semolina |
Kapsam :
|
Bu standard, mısır irmiğini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to corn semolina. |
Yerini Aldığı :
|
TS 4681 :1986; TS 4681/T1 :1984; TS 4681/T2 :2010; |
Tadil Eden :
|
TS 4681/T1 :2017; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- Ercan, R., Bulgur işleme tekniği ve kimyasal bileşimi, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, basılmamış ders notları.
- Türk Gıda Kodeksi İrmik Tebliği 05.03.2002 Resmi Gazete, ( Tebliğ No: 2002 / 21 )
- 06.02.2009 tarih ve 27133 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği ( Tebliğ No: 2009 / 6 )
- Gıda ve Tarım Hayvancılık Bakanlığı Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği 29.12.2011 Resmi Gazete.
- Elgün A. ve Ertugay Z. (1990) Tahıl İşleme Teknolojisi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları No: 297, Ders Kitapları Serisi No: 52.
- Kün, E.. 1994, Sıcak İklim Tahılları A.Ü. Ziraat Fakültesi yayınları; 1360, A.Ü. Basımevi, Ankara. |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS EN ISO 712 :2012; TS 1620 :2002; TS 2104 :1975; TS EN ISO 2171 :2010; TS ISO 3310-1 :2009; TS EN ISO 3696 :1996; TS ISO 4832 :2010; TS EN ISO 24333 :2012; TS ISO 21527-1 :2012; TS 3190 :2010; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|