|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 13028
|
|
Kabul Tarihi :
|
2.04.2015
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Çekme helva |
Başlık (İng) :
|
Çekme helva |
Kapsam :
|
Bu standard, çekme helvayı kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers çekme helva (Special Turkish sweet) |
Yerini Aldığı :
|
TS 13028 :2003; TS 13028/T1 :2004; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1- AACC (1983) Approved Methods of the American Association of Cereal Chemists. 8th ed. St. Paul, MN, USA
2- Elgün A. ve Ertugay Z. (1990) Tahıl İşleme Teknolojisi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları No: 297, Ders Kitapları Serisi No: 52.
3- Hoseney, C. (1990) Principles of Cereal Science and Technology, AACC publications, St. Paul., Minn. USA.
4- Pomeranz, Y. (1988) Wheat Chemistry and Technology. AACC publications, St. Paul., Minn. USA
7- Türk Gıda Kodeksi - Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği (2011)
8- Türk Gıda Kodeksi – Buğday Unu Tebliği (2013/9) |
ICS Kodu :
|
67.180.10 Şeker ve Şeker Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 3792 :2008; TS 545 :1967; TS 2104 :1975; TS 1208 ISO 1742 :2002; TS ISO 16649-1 :2012; TS 7780 :1990; TS 2590 :2006; TS 2131 ISO 928 :2001; TS EN ISO 3960 :2010; TS ISO 21527-2 :2014; TS EN ISO 3696 :1996; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|