Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 13028      
Kabul Tarihi : 2.04.2015
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Çekme helva
Başlık (İng) : Çekme helva
Kapsam : Bu standard, çekme helvayı kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers çekme helva (Special Turkish sweet)
Yerini Aldığı : TS 13028 :2003;  TS 13028/T1 :2004;  
Yararlanılan Kaynak : 1- AACC (1983) Approved Methods of the American Association of Cereal Chemists. 8th ed. St. Paul, MN, USA 2- Elgün A. ve Ertugay Z. (1990) Tahıl İşleme Teknolojisi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları No: 297, Ders Kitapları Serisi No: 52. 3- Hoseney, C. (1990) Principles of Cereal Science and Technology, AACC publications, St. Paul., Minn. USA. 4- Pomeranz, Y. (1988) Wheat Chemistry and Technology. AACC publications, St. Paul., Minn. USA 7- Türk Gıda Kodeksi - Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği (2011) 8- Türk Gıda Kodeksi – Buğday Unu Tebliği (2013/9)
ICS Kodu : 67.180.10 Şeker ve Şeker Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 3792 :2008;  TS 545 :1967;  TS 2104 :1975;  TS 1208 ISO 1742 :2002;  TS ISO 16649-1 :2012;  TS 7780 :1990;  TS 2590 :2006;  TS 2131 ISO 928 :2001;  TS EN ISO 3960 :2010;  TS ISO 21527-2 :2014;  TS EN ISO 3696 :1996;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-