|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 795
|
|
Kabul Tarihi :
|
19.11.2018
|
Hazırlık Grubu :
|
TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Pırasa |
Başlık (İng) :
|
Leeks |
Kapsam :
|
Bu standart, tüketiciye taze olarak arz olunan pırasayı kapsar. İşlenmiş pırasayı kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies the fresh leek. Processed leek is not specified. |
Yerini Aldığı :
|
TS 795 :2006; TS 795/T1 :2010; TS 795/T2 :2013; |
Yararlanılan Kaynak :
|
[1] KÜTEVİN, Z., TÜRKEŞ, T., Sebzecilik, İstanbul, 1994.
[2] UN/ECE Standard FFV – 21, 2012.
[3] Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayınları, Sebze Yetiştiriciliği, Ankara, 2000.
[4] Brewster, J. L., 1994. Onions and Other Vegatable Allicems, CAB International, Wallingford Oxon Oxlo 8 DE, UK.
[5] Vural, H.; Eşiyok, D.; Duman, İ., 2000. Kültür Sebzeleri (Sebze Yetiştirme), Ege Üniversitesi Basımevi, Bornova, İzmir. |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS ISO 874 :2007; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
98,00 TL + %8 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|