Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 21571      
Kabul Tarihi : 16.04.2009
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gıda maddeleri - Genetiği değiştirilmiş organizmalar ve türetilmiş ürünlerin belirlinmesi için analiz metotları - Nükleik asit özütlemesi
Başlık (İng) : Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Nucleic acid extraction
Kapsam : Bu standard, DNA ekstraksiyonuözütlemesi/saflaştırılması ve miktar tayini için genel kuralları ve özel metotları kapsar.
Kapsam (İng) : This standard comprise general requirements and specific methods for DNA extraction/purification and quantitation. This International Standard has been established for food matrices, but could also be applicable to other matrices, such as grains and feed. It has been designed as an integral part of nucleic-acid-based analytical methods, in particular ISO 21569 on qualitative analytical methods, and ISO 21570 on quantitative analytical methods.
Yerini Aldığı : TS EN ISO 21571 :2006;  
Tadil Eden : TS EN ISO 21571/A1 :2013;  TS EN ISO 21571/A1 :2013;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 21571:2005
Uluslararası Karşılıklar : DIN EN ISO 21571 -EQV; NF V03-023, NF EN ISO 21571 -EQV; BS EN ISO 21571-EQV; EN ISO 21571-EQV; ISO 21571-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 21571
ICS Kodu : 67.050 Gıda Ürünleri İçin Genel Deney Metodları ve Analizleri *Duyusal Analizler, bkz. 67.240
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 24276 :2006;   : (ISO 21568);;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 42
Fiyatı : 446,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-