Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 10938      
Kabul Tarihi : 18.02.2016
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Fındık püresi
Başlık (İng) : Hazelnut Puree
Kapsam : Bu standard, fındık püresini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers the hazelnut puree
Yerini Aldığı : TS 10938 :1993;  
Yararlanılan Kaynak : 1-Küspe Normları Tebliği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Ankara, 2000. 2-ÇOLPAN, İ., ERGÜN, A., KÜÇÜKERSAN, M. K., KÜÇÜKERSAN, S., ŞEHU, A., TUNCER, Ş.D., YILDIZ, G., Yemler, Yem Hijyeni ve Teknolojisi, Pozitif Matbaacılık, Ankara, 2002. 3- Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği (2011) .
ICS Kodu : 67.080.10 Meyveler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS EN ISO 660 :2010;  TS EN ISO 734-2 :2010;  TS ISO 771 :2008;  TS 2104 :1975;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS EN ISO 3960 :2010;  TS ISO 4831 :2010;  TS 6981 :1989;  TS ISO 21527-2 :2014;  TS EN 14123 :2009;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-