|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 10938
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.02.2016
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Fındık püresi |
Başlık (İng) :
|
Hazelnut Puree |
Kapsam :
|
Bu standard, fındık püresini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers the hazelnut puree |
Yerini Aldığı :
|
TS 10938 :1993; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1-Küspe Normları Tebliği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Ankara, 2000.
2-ÇOLPAN, İ., ERGÜN, A., KÜÇÜKERSAN, M. K., KÜÇÜKERSAN, S., ŞEHU, A., TUNCER, Ş.D.,
YILDIZ, G., Yemler, Yem Hijyeni ve Teknolojisi, Pozitif Matbaacılık, Ankara, 2002.
3- Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği (2011) . |
ICS Kodu :
|
67.080.10 Meyveler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS EN ISO 660 :2010; TS EN ISO 734-2 :2010; TS ISO 771 :2008; TS 2104 :1975; TS EN ISO 3696 :1996; TS EN ISO 3960 :2010; TS ISO 4831 :2010; TS 6981 :1989; TS ISO 21527-2 :2014; TS EN 14123 :2009; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|