|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI (Direktif :2014/35/EU,2006/42/EC)
|
TS No :
|
TS EN 60335-2-37
|
|
Kabul Tarihi :
|
19.04.2004
|
Hazırlık Grubu :
|
Elektrik İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Güvenlik kuralları - Ev ve benzeri yerlerde kullanılan elektrikli cihazlar için - Bölüm 2-37: Ticarî amaçlı elektrikli yağlı derin kızartıcılar(fritöz) için özel kurallar |
Başlık (İng) :
|
Household and similar electrical appliances – Safety Part 2-37: Particular requirements for commercial electric deep fat fryers |
Kapsam :
|
Bu standard, beyan gerilimi faz ile nötr arasına bağlanan tek fazlı cihazlar için 250 V’tan ve diğer cihazlar için 480 V’tan daha büyük olmayan, ev ve benzeri yerlerde kullanılması amaçlanmayan basınçlı tipleri de içeren elektrikle çalışan ticarî amaçlı yağlı derin kızartıcıların güvenlik kurallarını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This International Standard deals with the of electrically operated commercial deep fat fryers including pressurized types not intended for household use, their rated voltage being not more than 250 kV for single-phase appliances connected between one phase and neutral and 480 kV for othen appliances. |
Yerini Aldığı :
|
TS EN 60335-2-37 :2005; |
Tadil Eden :
|
TS EN 60335-2-37/A1 :2009; TS EN 60335-2-37:2002/A11 :2012; TS EN 60335-2-37:2004/AC :2011; TS EN 60335-2-37/A1 :2009; TS EN 60335-2-37:2002/A12 :2016; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 60335-2-37:2002 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 60335-2-37 -EQV; IEC 60335-2-37 --; EN 60335-2-37 --; BS EN 60335-2-37 -- |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN 60335-2-37 |
ICS Kodu :
|
97.040.50 Küçük Mutfak Cihazları |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2000 EN 60335-1 :2000; TS 5117 EN 60320-1 :1996; : (IEC 60364.);; |
Cen/Cenelec :
|
CENELEC/IEC |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
19 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|