|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 13849
|
|
Kabul Tarihi :
|
19.11.2018
|
Hazırlık Grubu :
|
TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Çekirdeksiz kuru zeytin posası |
Başlık (İng) :
|
Seedless olive pomace |
Kapsam :
|
Bu standart, çekirdeksiz kuru zeytin posasını kapsar. Zeytin küspesi ve diğer posaları kapsamaz |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers dry olive pod without seeds. Does not cover olive pods and other posas. |
Yararlanılan Kaynak :
|
[1] Yemlerde İstenmeyen Maddeler Hakkında Tebliği, 2014/11 No.lu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Ankara, 2014.
[2] Yemlerin Piyasaya Arz ve Kullanımı Hakkında Yönetmelik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Ankara, 2011.
[3] Yemlerin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metotlarına Dair Yönetmelik 21.01.2017 tarih ve 29955 sayılı Resmi Gazetede. |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.080 Meyveler, Sebzeler |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 546 :1967; TS 2104 :1975; TS 2947 EN ISO 658 :2005; TS EN ISO 3696 :1996; TS 5526 EN ISO 6497 :2005; TS 5545 ISO 6498 :2003; TS EN ISO 5983-1 :2006; TS ISO 5984 :2009; TS ISO 5985 :2009; TS 6318 :1989; TS EN ISO 6865 :2001; TS ISO 14718 :2002; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
98,00 TL + %8 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|