|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
Belgelendirme Kriteri
|
TS No :
|
TSE K 365
|
|
Kabul Tarihi :
|
6.04.2015
|
Hazırlık Grubu :
|
Gıda Sektörü Müdürlüğü |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Dondurulmuş fileto balıklar |
Başlık (İng) :
|
Frozen fleet fishes |
Kapsam :
|
Bu kriter, dondurulmuş fileto balıkları kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
|
Yararlanılan Kaynak :
|
1 - Türk Gıda Kodeksi Gıda Hijyeni Yönetmeliği (17.12.2011-28145)
2 - Hayvansal Gıdalar İçin Özel Hijyen Kuralları Yönetmeliği (27.12.2011-28155)
3 - Türk Gıda Kodeksi Bulaşanlar Yönetmeliği (29.12.2011-28157 3. Mükerrer Resmi Gazete)
4 - Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği (29.12.2011-28157 3. Mükerrer Resmi Gazete)
5 - Türk Gıda Kodeksi Gıda İle Temas Eden Madde ve Malzemeler Yönetmeliği (29.12.2011-28157 3. Mükerrer Resmi Gazete)
6 - Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği (29.12.2011-28157 3. Mükerrer Resmi Gazete) |
ICS Kodu :
|
67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
9 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|