Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3885      
Kabul Tarihi : 24.03.2016
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : TK25: Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Kurutulmuş Ispanak
Başlık (İng) : Dried Spinach
Kapsam : Bu standard, kurutulmuş ıspanakları kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to dried spinach.
Yerini Aldığı : TS 3885 :1983;  
Yararlanılan Kaynak : KÜTEVİN, Z., TÜRKEŞ, T., Sebzecilik, İstanbul, 1994. - Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayınları, Sebze Yetiştiriciliği, Ankara, 2000. - UN/ECE Standard FFV – 21, 2002. - Brewster, J. L., 1994. Onions and Other Vegatable Alliums, CAB International, Wallingford Oxon Oxlo 8 DE, UK. - Vural, H.; Eşiyok, D.; Duman, İ., 2000. Kültür Sebzeleri (Sebze Yetiştirme), Ege Üniversitesi Basımevi, Bornova, İzmir. - Kuru ve Kurutulmuş Sebze ve Meyve Endüstrisi Semineri, Hami Kuyrukçu, Ankara - Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi, Prof Dr. Bekir Demeroğlu, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 546 :1967;  TS 2104 :1975;  TS ISO 2859-10 :2012;  TS 3687 ISO 7703 :1998;  TS 3882 :1983;  TS ISO 7251 :2015;  TS EN ISO 6579 :2005;  TS EN ISO 11290-1 :1997;  TS EN 14123 :2009;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-