|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI (Direktif :2006/42/EC)
|
TS No :
|
TS EN 12855+A1
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.01.2011
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda işleme makinaları - Döner hazneli kesiciler - Güvenlik ve hijyen kuralları |
Başlık (İng) :
|
Food processing machinery - Rotating bowl cutters - Safety and hygiene requirements |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
This Standard specifies requirements for design and construction of cutters. The machines covered by this standard are used to process fresh or frozen meat, meat products, fish and vegetables in a revolving bowl. This is performed by means of vertical blades rotating around a more or less horizontal axis. This standard does not apply to household cutters. |
Yerini Aldığı :
|
TS EN 12855 :2004; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 12855:2003+A1:2010 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 12855:2003+A1-EQV |
ICS Kodu :
|
67.260 Gıda Sanayi Alet ve Makinaları |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
42 |
Fiyatı :
|
84,00 EURO (2.912,25 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|