Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
(Direktif :2006/42/EC)
TS No : TS EN 12855+A1      
Kabul Tarihi : 13.01.2011
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gıda işleme makinaları - Döner hazneli kesiciler - Güvenlik ve hijyen kuralları
Başlık (İng) : Food processing machinery - Rotating bowl cutters - Safety and hygiene requirements
Kapsam :
Kapsam (İng) : This Standard specifies requirements for design and construction of cutters. The machines covered by this standard are used to process fresh or frozen meat, meat products, fish and vegetables in a revolving bowl. This is performed by means of vertical blades rotating around a more or less horizontal axis. This standard does not apply to household cutters.
Yerini Aldığı : TS EN 12855 :2004;  
Yararlanılan Kaynak : EN 12855:2003+A1:2010
Uluslararası Karşılıklar : EN 12855:2003+A1-EQV
ICS Kodu : 67.260 Gıda Sanayi Alet ve Makinaları
Cen/Cenelec : CEN
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 42
Fiyatı : 84,00 EURO  (2.912,25 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-