Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 353      
Kabul Tarihi : 8.12.2022
Hazırlık Grubu : TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Balık konserveleri
Başlık (İng) : Canned fish
Kapsam : Bu standard, balık konservesini kapsar. Tuzlanmış, tütsülenmiş, kurutulmuş ve dondurulmuş balık mamullerini kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard, covers canned fish. This standard does not specify salted, smoked and deepfrozen fish.
Yerini Aldığı : TS 353 :2010;  TS 353/T1 :2011;  TS 353/T2 :2014;  TS 353/T3 :2018;  TS 353/T4 :2020;  
Yararlanılan Kaynak : [1] Göktan, D. (1990) : Gıdaların Mikrobiyal Ekolojisi. Ege Üniversitesi Bornova, İzmir [2] Yıldırım, Y. (1984) : Et Endüstrisi. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi. Bursa [3] Göğüs, A.K. Kolsarıcı, N. (1986) : A.Ü. Ziraat Fakültesi. Yayın No. 991 Ders Kitabı No 291 Ankara [4] Öztan, A. (1993) : Et Bilimi ve Teknolojisi. Hacettepe Üniversitesi Müh. Fak. Yayın No. 19, Ankara [5] Gerard, F. (1976) : Sausage and Small Goods Production North Wood Publication Ltd. London [6] Türk Gıda Kodeksi, Bulaşanların Yönetmeliği, Resmi Gazete tarih: 29.12.2011, sayı: 28157 [7] Türk Gıda Kodeksi – Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği (29.12.2011 tarih ve 28157/3.mükerrer sayılı Resmi Gazete
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 1118-2 EN ISO 90-2 :2003;  TS 545 :2020;  TS 1747-1 ISO 1841-1 :1999;  TS 2104 :1975;  TS 2664 :2007;  TS 3136 ISO 2917 :2002;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS 11359 :1994;  TS EN 15763 :2010;  TS EN 15764 :2010;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 18
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-