Standard Arama
Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri
|<
<<
>>
>|
TÜRK STANDARDI
TS No :
TS 10927
Kabul Tarihi :
6.12.2007
Hazırlık Grubu :
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu :
U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık :
Konserve - Kutulanmış karides
Başlık (İng) :
Shrimp-Canned
Kapsam :
Bu standard, kutulanmış karides konservesini kapsar, diğer usullerle dayanıklı hale getirilmiş olan karides konservesini kapsamaz.
Kapsam (İng) :
This standard comprise the canned shrimp.
Yerini Aldığı :
TS 10927
:1993;
Tadil Eden :
TS 10927/tst T1
:;
Yararlanılan Kaynak :
1. ANONİM 2002. TÜRK GIDA KODEKSİ. Gıda Maddelerinde Belirli Bulaşanların Maksimum Seviyelerinin Belirlenmesi Hakkında Tebliğ. T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 23.09.2002, sayı: 24885. 2. ANONİM 2005. TÜRK GIDA KODEKSİ. Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği. T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 24.08.2005, sayı: 24511, Tebliğ No: 2001-19.
ICS Kodu :
67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri
Atıf Yapılan STD :
TS 100
:2007;
TS 266
:2005;
TS 545
:1967;
TS 861
:2007;
TS 933
:2003;
TS 1017
:1985;
TS 1205
:2007;
TS 1206
:1972;
TS 2104
:1975;
TS 2290 ISO 959-1
:2000;
TS 2358 ISO 1237
:2006;
TS 2408
:2003;
TS 2410
:2005;
:;
TS 2624 ISO 973
:2004;
TS 2664
:2007;
TS 3606
:1997;
TS 3135 ISO 3100-1
:1998;
TS EN ISO 3696
:1996;
TS EN ISO 7937
:2004;
TS EN ISO 6579
:2005;
TS 6582-1 EN ISO 6888-1
:2001;
TS 6582-2 EN ISO 6888-2
:2001;
TS 6582-3 EN ISO 6888-3
:2004;
TS EN ISO 11290-2
:2001;
TS 11359
:1994;
TS ISO 13681
:1998;
TS 1118-2 EN ISO 90-2
:2003;
Cen/Cenelec :
-
Dili :
tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu :
Yürürlükte
Sayfa Sayısı :
13
Fiyatı :
185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)
-