Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 10927      
Kabul Tarihi : 6.12.2007
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Konserve - Kutulanmış karides
Başlık (İng) : Shrimp-Canned
Kapsam : Bu standard, kutulanmış karides konservesini kapsar, diğer usullerle dayanıklı hale getirilmiş olan karides konservesini kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard comprise the canned shrimp.
Yerini Aldığı : TS 10927 :1993;  
Tadil Eden : TS 10927/tst T1 :;  
Yararlanılan Kaynak : 1. ANONİM 2002. TÜRK GIDA KODEKSİ. Gıda Maddelerinde Belirli Bulaşanların Maksimum Seviyelerinin Belirlenmesi Hakkında Tebliğ. T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 23.09.2002, sayı: 24885. 2. ANONİM 2005. TÜRK GIDA KODEKSİ. Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği. T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 24.08.2005, sayı: 24511, Tebliğ No: 2001-19.
ICS Kodu : 67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 100 :2007;  TS 266 :2005;  TS 545 :1967;  TS 861 :2007;  TS 933 :2003;  TS 1017 :1985;  TS 1205 :2007;  TS 1206 :1972;  TS 2104 :1975;  TS 2290 ISO 959-1 :2000;  TS 2358 ISO 1237 :2006;  TS 2408 :2003;  TS 2410 :2005;   :;  TS 2624 ISO 973 :2004;  TS 2664 :2007;  TS 3606 :1997;  TS 3135 ISO 3100-1 :1998;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS EN ISO 7937 :2004;  TS EN ISO 6579 :2005;  TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001;  TS 6582-2 EN ISO 6888-2 :2001;  TS 6582-3 EN ISO 6888-3 :2004;  TS EN ISO 11290-2 :2001;  TS 11359 :1994;  TS ISO 13681 :1998;  TS 1118-2 EN ISO 90-2 :2003;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-