|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 6473
|
|
Kabul Tarihi :
|
7.02.1989
|
Konfirme Tarihi : |
22.06.2022 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Meyve, sebze ve mamulleri-Uçucu asitlik tayini |
Başlık (İng) :
|
Fruits, Vegetables and Derived Products-Determination of Volatile Acidity |
Kapsam :
|
Bu standard meyve, sebze ve mamullerinde uçucu asitlik tayin metodunu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard the method consists in acidifying a test portion with tartaric acid, entraining the volatile acids by steam distillation and titrating the distillate with standard volumetric sodium hydroxide solution in the presence of phenolphthalein as an indicator. The method is applicable to all fresh products preserved |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 6632:1981 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 6632 -EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 6632 |
ICS Kodu :
|
67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel) |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; : (TS 1488:1994);; TS 1489 :1974; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
16 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|