Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 6473      
Kabul Tarihi : 7.02.1989
Konfirme Tarihi : 22.06.2022
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Meyve, sebze ve mamulleri-Uçucu asitlik tayini
Başlık (İng) : Fruits, Vegetables and Derived Products-Determination of Volatile Acidity
Kapsam : Bu standard meyve, sebze ve mamullerinde uçucu asitlik tayin metodunu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard the method consists in acidifying a test portion with tartaric acid, entraining the volatile acids by steam distillation and titrating the distillate with standard volumetric sodium hydroxide solution in the presence of phenolphthalein as an indicator. The method is applicable to all fresh products preserved
Yararlanılan Kaynak : ISO 6632:1981
Uluslararası Karşılıklar : ISO 6632 -EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 6632
ICS Kodu : 67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel)
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;   : (TS 1488:1994);;  TS 1489 :1974;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 16
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-