|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TSE CEN/TS 16233-1
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.04.2016
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda maddeleri-Balık etinde HPLC metoduyla ksantofil tayini- Bölüm 1- Astaksantin ve kantaksantin tayini |
Başlık (İng) :
|
Foodstuffs - HPLC method for the determination of xanthophylls in fish flesh - Part 1: Determination of astaxanthin and canthaxanthin |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
This Technical Specification specifies a method for the determination of canthaxanthin and astaxanthin in fish
flesh by high performance liquid chromatography (HPLC). |
Yararlanılan Kaynak :
|
CEN/TS 16233-1:2011 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
CEN/TS 16233-1-EQV |
ICS Kodu :
|
67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
18 |
Fiyatı :
|
52,00 EURO (1.900,40 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|