|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 7036
|
|
Kabul Tarihi :
|
21.05.2018
|
Hazırlık Grubu :
|
TK9: Sanayi Hizmetleri Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
İş yerleri- Lokantalar için kurallar |
Başlık (İng) :
|
Work places- Rules for Restaurants |
Kapsam :
|
Bu standard, lokantaların sınıflandırılma, yapısal özellik, işletmecilik ve çalışanlarının özellikleri ile ilgili genel kurallarını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard includes the general rules for structural characteristics, management and workers characteristics. |
Yerini Aldığı :
|
TS 7036 :2011; |
Yararlanılan Kaynak :
|
[1] 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu,
[2] 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu,
[3] 25709 sayılı Halk Sağlığı Alanında Haşerelere karşı İlaçlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik,
[4] 25730 sayılı İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik,
[5] 28145 sayılı Gıda Hijyeni Yönetmeliği,
[6] 28157 sayılı Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği,
[7] 29378 sayılı Bitkisel atık Yağların Kontrolü Yönetmeliği,
[8] 29960 sayılı Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği
[9] Turizm Tesislerinin Belgelendirilmesine ve Niteliklerine İlişkin Yönetmelik |
Uluslararası Karşılıklar :
|
7036-- |
ICS Kodu :
|
03.080.30 Tüketiciler İçin Hizmetler |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 266 :2005; TS 8357 :2012; TS 13027 :2018; TS 13346 :2015; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
16 |
Fiyatı :
|
133,00 TL + %8 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|