Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 11116      
Kabul Tarihi : 30.04.2015
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : TK25: Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Hayvan yemleri- Şişek yemi
Başlık (İng) : Animal Feeds - Shearling Feed
Kapsam : Bu standard, şişek yemlerini kapsar. Diğer koyun yemlerini kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard applies to lamb (Male lamb in second years) feed. It does not apply to the other lamb feeds.
Yerini Aldığı : TS 11116 :1993;  
Yararlanılan Kaynak : 1- Yemlerin Piyasaya Arzı ve Kullanımı Hakkında Yönetmelik, Yem Maddeleri Kataloğu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Ankara, 2011. 2- Yemlerin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metotlarına Dair Yönetmeliği, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Ankara, 2011. 3- 2005/3 No.lu Yemlerde İstenmeyen Maddeler Hakkında Tebliği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Ankara, 2005. 4- Küçükbaş Hayvan Yetiştirme Uygulamaları, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni,1996 5- NRC , (1985), Hayvan Besleme El Kitabı. 6- 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı ve Gıda ve Yem Kanunu, 2010 7- Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları, Ankara Üniversitesi Veteriner Fak. Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı, Ankara, 2014.
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 65.120 Hayvan Yemleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 546 :1967;  TS 2104 :1975;  TS ISO 3310-1 :2009;  TS 3739 :1982;  TS 4155 :1991;  TS 4331 :2013;  TS 5526 EN ISO 6497 :2005;  TS 5547 :1988;  TS 5672 :1988;  TS 5888 :1988;  TS 5885 :1988;  TS EN ISO 5983-1 :2006;  TS ISO 5984 :2009;  TS ISO 5985 :2009;  TS 6019 :1988;  TS 6130 :1988;  TS 6317 :1989;  TS 6318 :1989;  TS EN ISO 6498 :2013;  TS ISO 6491 :2006;  TS ISO 6495 :2009;  TS 9610 :1991;  TS EN ISO 6865 :2001;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-