|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 2539
|
|
Kabul Tarihi :
|
3.02.1977
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Tuzlanmış balık |
Başlık (İng) :
|
Dry Salted Fish |
Kapsam :
|
Bu standard, Madde 0.2.1 de tarif edilen tuzlanmış balıkları kapsar. Tuz ile olgunlaştırıldıktan sonra yağ içinde piyasaya arzedilen tuzlanmış balıklar ve lakerda bu standardın kapsamı dışındadır. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to dry salted fish which is defined in clause 0.2.1. It does not cover fish products supplied to the market in oil after marination in salt and lakerda. |
ICS Kodu :
|
67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2539 :1977 (TS 933*TS 1118);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|