Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
(Direktif :2006/42/EC)
TS No : TS EN 12854+A1      
Tercüme Tarihi : 21.02.2013
Kabul Tarihi : 9.11.2010
Hazırlık Grubu : TK20: Makine Güvenliği Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gıda işleme makinaları - Kollu karıştırıcılar - Güvenlik ve hijyen kuralları
Başlık (İng) : Food processing machinery – Beam mixers - Safety and hygiene requirements
Kapsam : Bu standard kollu karıştırıcıların tasarım ve imalatı için güvenlik ve hijyen kurallarını kapsar. Kollu karıştırıcılar, püre, mayonez, sos, çorba, komposto gibi karışım veya emülsiyonların pişirme tavasında doğrudan hazırlanması için yemek sanayinde kullanılır.
Kapsam (İng) : 1.1 This European standard specifies the safety and hygiene requirements for the design and manufacture of beam mixers. Beam mixers are used in the catering industry for the preparation of mixture or emulsion, directly in the cooking pan, such as for: puree, mayonnaise, sauces, soups, compotes. This European Standard deals with the hazards which can arise during commissioning, operation, cleaning, removal of food blockages, feeding, changing the tools, maintenance and decommissioning of the machine. 1.2 This European standard does not apply to: - domestic machines; - portable hand-held blenders and whisks which are covered by a specific standard (see EN 12853). 1.3 This European Standard deals with all significant hazards, hazardous situations and events relevant to beam mixers, when they are used as intended and under conditions of misuse which are reasonably foreseeable by the manufacturer (see Clause 4). 1.4 This European standard does not deal with the vibration hazard. 1.5 This European Standard is not applicable to beam mixers which are manufactured before the date of its publication as EN.
Yerini Aldığı : TS EN 12854 :2005;  
Tadil Edilen : TS EN 12854 :2005;  
Yararlanılan Kaynak : EN 12854:2003+A1:2010
Uluslararası Karşılıklar : NF U64-054-EQV; EN 12854:2003+A1-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN 12854:2003+A1
ICS Kodu : 67.260 Gıda Sanayi Alet ve Makinaları
Atıf Yapılan STD : TS EN 614-1 :2007;  TS EN 1088 :1996;  TS EN 1672-2 :2007;  TS EN 60204-1 :2008;  TS 3033 EN 60529 :1997;  TS EN ISO 3744 :1997;  TS 6956 EN ISO 4287 :2004;  TS EN ISO 4871 :2002;  TS EN ISO 12100-1 :2004;  TS EN ISO 11201 :2001;  TS EN ISO 12100-2 :2004;  TS EN ISO 13849-1 :2008;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 32
Fiyatı : 280,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-