|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 11859
|
|
Kabul Tarihi :
|
29.04.2016
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Döner eti- Pişmemiş |
Başlık (İng) :
|
Döner meat - Uncooked |
Kapsam :
|
Bu standard, pişmemiş döner etini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers uncooked döner meat. |
Yerini Aldığı :
|
TS 11859 :2003; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1. Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği. (29 Aralık 2011 tarihli ve 28157 (3.Mükerrer) sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan.
2 Türk Gıda Kodeksi Bulaşanlar Yönetmeliği. (29 Aralık 2011 tarihli ve 28157 (3.Mükerrer) sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan.
3 Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği (Tebliğ No: 2012/74)
4 Türk Gıda Kodeksi Hızlı Dondurulmuş Gıdalar Tebliği(Tebliğ No:2014/47)
5. Özel araştırmalar. |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri; 67.120.20 Tavukçuluk ve Yumurtalar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 1744 :1974; TS 1747-2 ISO 1841-2 :1999; TS 2104 :1975; TS 3136 ISO 2917 :2002; TS EN ISO 3696 :1996; TS EN ISO 3960 :2010; TS 5670 :2007; TS 6236 ISO 3496 :1997; TS EN ISO 6579 :2005; TS 11658 :1995; TS 12191 :1997; TS 13511 :2012; TS EN ISO 16654 :2003; TS 1069 :1997; TS 6812 :1989; TS 1748 ISO 937 :2001; TS EN 14082 :2007; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|