Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 11859      
Kabul Tarihi : 29.04.2016
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Döner eti- Pişmemiş
Başlık (İng) : Döner meat - Uncooked
Kapsam : Bu standard, pişmemiş döner etini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers uncooked döner meat.
Yerini Aldığı : TS 11859 :2003;  
Yararlanılan Kaynak : 1. Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği. (29 Aralık 2011 tarihli ve 28157 (3.Mükerrer) sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan. 2 Türk Gıda Kodeksi Bulaşanlar Yönetmeliği. (29 Aralık 2011 tarihli ve 28157 (3.Mükerrer) sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan. 3 Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği (Tebliğ No: 2012/74) 4 Türk Gıda Kodeksi Hızlı Dondurulmuş Gıdalar Tebliği(Tebliğ No:2014/47) 5. Özel araştırmalar.
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri; 67.120.20 Tavukçuluk ve Yumurtalar
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 1744 :1974;  TS 1747-2 ISO 1841-2 :1999;  TS 2104 :1975;  TS 3136 ISO 2917 :2002;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS EN ISO 3960 :2010;  TS 5670 :2007;  TS 6236 ISO 3496 :1997;  TS EN ISO 6579 :2005;  TS 11658 :1995;  TS 12191 :1997;  TS 13511 :2012;  TS EN ISO 16654 :2003;  TS 1069 :1997;  TS 6812 :1989;  TS 1748 ISO 937 :2001;  TS EN 14082 :2007;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-