|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 13645
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.02.2015
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Türk baklavası |
Başlık (İng) :
|
Turkish Baklava |
Kapsam :
|
Bu standard Türk baklavasını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies Turkish Baklava |
Tadil Eden :
|
TS 13645/T1 :2015; TS 13645/T2 :2016; TS 13645/T3 :2018; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1.Türk Gıda Kodeksi Bulaşanlar Yönetmeliği 29.12.2011-28157
2.Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği 29.12.2011-28157 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2383 :2010; TS EN ISO 712 :2012; TS EN ISO 2171 :2010; TS 5000 :2010; TS 7501 :1989; TS 9052 :2010; TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001; TS EN ISO 16654 :2003; TS EN ISO 6579 :2005; TS ISO 21527-2 :2014; TS EN ISO 7932 :2009; TS 4664 EN ISO 5508 :1996; TS EN 12630 :2001; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|