Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 13645      
Kabul Tarihi : 18.02.2015
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Türk baklavası
Başlık (İng) : Turkish Baklava
Kapsam : Bu standard Türk baklavasını kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies Turkish Baklava
Tadil Eden : TS 13645/T1 :2015;  TS 13645/T2 :2016;  TS 13645/T3 :2018;  
Yararlanılan Kaynak : 1.Türk Gıda Kodeksi Bulaşanlar Yönetmeliği 29.12.2011-28157 2.Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği 29.12.2011-28157
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 2383 :2010;  TS EN ISO 712 :2012;  TS EN ISO 2171 :2010;  TS 5000 :2010;  TS 7501 :1989;  TS 9052 :2010;  TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001;  TS EN ISO 16654 :2003;  TS EN ISO 6579 :2005;  TS ISO 21527-2 :2014;  TS EN ISO 7932 :2009;  TS 4664 EN ISO 5508 :1996;  TS EN 12630 :2001;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 12
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-