|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 12505
|
|
Kabul Tarihi :
|
8.12.1998
|
İptal Tarihi :
|
8.11.2023 |
Konfirme Tarihi : |
23.11.2015 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Köpük Krema (KREM ŞANTİ) |
Başlık (İng) :
|
Whipping-Whipped Cream |
Kapsam :
|
Bu standard, köpük kremayı kapsar. Diğer kremalar kapsamaz |
Kapsam (İng) :
|
This standard coucerus only whipping-Whipped cream |
Yerine Geçen :
|
TS 12505 :2023; |
Tadil Eden :
|
TS 12505/tst T1 :; |
Yararlanılan Kaynak :
|
AFNOR-ITSV (Association Française de Formalisation-Informations Techniques des Services Veterinaires), Controle de la qualite des prodits laitiers.3.edition, Paris, 1986,10305*BERN, B.M., Various aspects of producing vegetable whipping cream. Scandinavian Dairy Information.1994,8(3), S:42-44 |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 861 :1982; TS 893 :1970; TS 1018 :1994; TS 1192 :1978; TS 1864 :1975; TS 2104 :1975; TS 2530 :1977; TS 2812 :1991; TS 3071 :1978; TS EN ISO 3696 :1996; TS 4265 :1992; TS 6063 :1988; TS 6402 :1989; TS 6582 :1989; TS ISO 6610 :1996; TS 6930 :1989; TS 6931 :1989; TS 7780 :1990; TS 7851 :1990; TS 8907 :1991; TS 11327 :1994; : (ISO 11866-1/Aralık 1994);; TS 1329 :1995; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
20 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|