Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 12505      
Kabul Tarihi : 8.12.1998
İptal Tarihi : 8.11.2023
Konfirme Tarihi : 23.11.2015
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Köpük Krema (KREM ŞANTİ)
Başlık (İng) : Whipping-Whipped Cream
Kapsam : Bu standard, köpük kremayı kapsar. Diğer kremalar kapsamaz
Kapsam (İng) : This standard coucerus only whipping-Whipped cream
Yerine Geçen : TS 12505 :2023;  
Tadil Eden : TS 12505/tst T1 :;  
Yararlanılan Kaynak : AFNOR-ITSV (Association Française de Formalisation-Informations Techniques des Services Veterinaires), Controle de la qualite des prodits laitiers.3.edition, Paris, 1986,10305*BERN, B.M., Various aspects of producing vegetable whipping cream. Scandinavian Dairy Information.1994,8(3), S:42-44
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 861 :1982;  TS 893 :1970;  TS 1018 :1994;  TS 1192 :1978;  TS 1864 :1975;  TS 2104 :1975;  TS 2530 :1977;  TS 2812 :1991;  TS 3071 :1978;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS 4265 :1992;  TS 6063 :1988;  TS 6402 :1989;  TS 6582 :1989;  TS ISO 6610 :1996;  TS 6930 :1989;  TS 6931 :1989;  TS 7780 :1990;  TS 7851 :1990;  TS 8907 :1991;  TS 11327 :1994;   : (ISO 11866-1/Aralık 1994);;  TS 1329 :1995;  
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 20
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-