|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 6400
|
|
Kabul Tarihi :
|
2.04.2014
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
TK25: Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Hamsi |
Başlık (İng) :
|
Anchovy |
Kapsam :
|
Bu standard, taze ve dondurularak pazarlanan hamsileri kapsar. Tütsülenmiş, konserve edilmiş ve benzeri işlemlere tabi tutulmuş hamsileri kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to anchovy to be supplied to the market as fresh and frozen forms. It does not apply to anchovy as smoked, canned and similary processed forms. |
Yerini Aldığı :
|
TS 6400 :1989; TS 2540 :1977; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- Türk Gıda Kodeksi Bulaşanlar Yönetmeliği
- Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği
- Balıkçılık sektörü ile yapılan şifahi görüşmeler |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 6290 :1989; TS EN 12338 :1999; TS EN ISO 3696 :1996; TS 545 :1967; TS 2104 :1975; TS 3871 :1982; TS 3908 :1983; TS 5391 :1987; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|