Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 6400      
Kabul Tarihi : 2.04.2014
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : TK25: Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Hamsi
Başlık (İng) : Anchovy
Kapsam : Bu standard, taze ve dondurularak pazarlanan hamsileri kapsar. Tütsülenmiş, konserve edilmiş ve benzeri işlemlere tabi tutulmuş hamsileri kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard applies to anchovy to be supplied to the market as fresh and frozen forms. It does not apply to anchovy as smoked, canned and similary processed forms.
Yerini Aldığı : TS 6400 :1989;  TS 2540 :1977;  
Yararlanılan Kaynak : - Türk Gıda Kodeksi Bulaşanlar Yönetmeliği - Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği - Balıkçılık sektörü ile yapılan şifahi görüşmeler
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 6290 :1989;  TS EN 12338 :1999;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS 545 :1967;  TS 2104 :1975;  TS 3871 :1982;  TS 3908 :1983;  TS 5391 :1987;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-