|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 11112
|
|
Kabul Tarihi :
|
30.04.2015
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Hıyar turşusu |
Başlık (İng) :
|
Cucumber Pickle |
Kapsam :
|
Bu standard, Hıyar turşusunu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to cucumber pickle. |
Yerini Aldığı :
|
TS 11112 :1993; TS 11112/T1 :1995; |
Tadil Eden :
|
TS 11112/T1 :2015; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- Gıda ve Tarım Hayvancılık Bakanlığı, Türk Gıda Kodeksi. 16.12.1997 tarih ve 23172 sayılı Resmi Gazete.
- CEMEROĞLU Bekir, Jale ACAR, Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi, Gıda Teknolojisi Derneği Yayınları, Ankara, 1986.
- Gıda ve Tarım Hayvancılık Bakanlığı Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği 29.12.2011 Resmi Gazete. |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 3696 :1996; TS 545 :1967; TS 2104 :1975; TS 1125 ISO 750 :2002; TS 2664 :2007; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|