Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 11112      
Kabul Tarihi : 30.04.2015
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Hıyar turşusu
Başlık (İng) : Cucumber Pickle
Kapsam : Bu standard, Hıyar turşusunu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to cucumber pickle.
Yerini Aldığı : TS 11112 :1993;  TS 11112/T1 :1995;  
Tadil Eden : TS 11112/T1 :2015;  
Yararlanılan Kaynak : - Gıda ve Tarım Hayvancılık Bakanlığı, Türk Gıda Kodeksi. 16.12.1997 tarih ve 23172 sayılı Resmi Gazete. - CEMEROĞLU Bekir, Jale ACAR, Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi, Gıda Teknolojisi Derneği Yayınları, Ankara, 1986. - Gıda ve Tarım Hayvancılık Bakanlığı Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği 29.12.2011 Resmi Gazete.
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 3696 :1996;  TS 545 :1967;  TS 2104 :1975;  TS 1125 ISO 750 :2002;  TS 2664 :2007;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 11
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-